Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 80 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 250 г сиру
  • 5 ст. л. сметани
  • 1,5 склянки вареної гречки
  • щіпка солі
  • 5 ст. л. цукру
  • масло

сир
сир

Приготування:

  1. Перед вами рецепт смачної сирної запіканки в духовці. Смачна сирна запіканка - це найулюбленіша їжа у багатьох людей. Рецепти запіканок дуже різноманітні. Їдять сирну запіканку в основному на сніданок, але вона буде до речі з будь-якого приводу. Ми пропонуємо вам приготувати смачну запіканку з сиром і гречкою, але може бути і манкою, з родзинками, з фруктами, ягодами і тд. Наша проста запіканка виходить супер солодка, ніжна і сирна. Додайте фрукти за смаком і отримаєте ніжне сирне суфле.
  2. Для того щоб спекти смачний дієтичний десерт вам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів (гречка, сметана, сир, цукор, сіль, вершкове масло), а також мультиварка. В ній страву готувати максимально швидко і легко.
  3. В першу чергу ми варимо гречку на воді. Можна зробити це в мультиварці, також можна взяти гречку, приготовлену раніше. Змішуємо її з сиром (краще всього брати 9 %, але можна і знежирений). Щоб маса була однорідною, можна трохи пробити її блендером на невеликій швидкості, але домагатися однорідності не потрібно, в запіканці має відчуватися текстура гречки.
  4. Збиваємо яйця з цукром і сметаною. Змішуємо яєчно-сметанную суміш з гречано-сирною і добре перемішуємо.
  5. Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом, викладаємо отриману суміш, розрівнюємо. Включаємо режим "Випічка". Час приготування — 1 годину.
  6. Виймаємо запіканку з форми. При подачі її можна прикрасити збитими вершками. Кращий рецепт смачної страви готовий. Приємного апетиту!

гречка
гречка

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще