Час приготування: 1 година

Порції: 2

Інгредієнти:

рослинна олія

чорний перець

Популярні новини зараз

Мільйони заробітчан терміново залишають Польщу: ситуація на межі, чому ж тікають українці

Після обшуків на "Прямому" Матвій Ганапольський зробив скандальну заяву: "Те, що хочуть від нас чути"

Потужні карпатські мольфари передбачили найближче майбутнє України: вже почало збуватися

Потужний землетрус накриє Україну: які області під загрозою

Показати ще

2 зубчики часнику

сіль за смаком

300 г печериць

400 г картоплі

150 г цибулі

цибуля
цибуля

Приготування:

1. Кожну цибулину розрізаємо на чотири частини. Потім подрібнюємо її четвертиною колечка завтовшки 5 мм.

2. Гриби нарізаємо пластинками приблизно такої ж товщини. Смажимо гриби одразу після початкової обробки.

3. Цибулю обсмажуємо на олії 3-4 хвилини. Вона ще залишатиметься твердою, але це нормально. При подальшому обсмаженні з грибами цибуля ще встигне достатньо розм’якнути.

4. Додаємо шампіньйони. Обсмажуємо при помірному нагріванні гриби до потемніння. Сковорідку не накриваємо кришкою. 

5. Картоплю також нарізаємо часточками-четвертинками завтовшки 3-5 мм.

6. Смажимо картоплю окремо. Викладаємо її в розігріту олію та смажимо до готовності.

7. Тепер поєднуємо гриби з картоплею, додаємо подрібнений часник. Також додаємо сіль та перець.

8. Перемішуємо та обсмажуємо все разом ще 2-3 хвилини. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з пекінської капусти і моркви.