Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

чорний перець

150 мл молока

Популярні новини зараз

Українцям перераховуватимуть пенсії щомісяця: хто опиниться серед щасливчиків

В Україні стартує підвищення тарифів на опалення: названо дати та суми

"Ура, поїхали!": Тарзан викинув п'яну Корольову в сміттєвий бак, над відео сміється вся мережа

Волочкова станцювала стриптиз під Лободу, роздягалася як може: "Як з підворіття"

Показати ще

1 цибуля

1 морква

сіль за смаком

1 пучок петрушки

200 г картоплі

300 г червоної риби

Приготування:

1. Розрізаємо рибу на великі шматки, але щоб вони вмістилися в каструлю. Додаємо очищену розрізану навпіл цибулину, перець горошком, лавровий лист, дрібку солі.

2. Доводимо до кипіння та варимо після цього 30 хвилин. Нагрівання повинне бути таким, щоб бульйон слабо кипів. Кришку трохи відкриваємо.

3. Проціджуємо бульйон, щоб видалити з нього невеликі кісточки. Цибулю, спеції викидаємо.

4. Розбираємо рибу. Викидаємо всі кісточки, м’якоть подрібнюємо. Картоплю нарізаємо кубиком.

5. Цибулю подрібнюємо напівкільцями.

6. Моркву нарізаємо кубиками.

7. Картоплю викладаємо у бульйон. Варимо до його напівготовності.

8. Додаємо цибулю і моркву. Варимо до готовності всіх овочів.

9. Тепер вливаємо молоко, кладемо шматочки риби та доводимо до кипіння. 

10. Всипаємо подрібнену зелень, солимо, перчимо та знімаємо із вогню. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крильців у пиві.