Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 200 г картоплі
  • сіль за смаком
  • 1 морквина
  • 1 маленька цибуля
  • рослинна олія
  • гілочки кропу
  • 2 ст.л. вермішелі
  • 200 г яловичий фарш
  • 1 цибуля
  • 1 шматочок батону
  • 1 яйце

Приготування:

Все що вам знадобиться для приготування - це фарш, яйце, шматок батону, морква, вермішель, олія та зелень. Смачні інгредієнти, які можна знайти в будь-якому супермаркеті.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  1. Батон заливаємо водою та залишаємо розм’якнути. Після цього віджимаємо, подрібнюємо. Замість батона можемо використати пшеничний хліб
  2. У фарш додаємо батон, натертий на крупній тертці та віджату від соку цибулю, яйце, дрібку солі, перець. Усі інгредієнти перед змішуванням повинні бути охолодженими, щойно з холодильника. Миску, в якій будете готувати фарш, також бажано остудити.
  3. Усе перемішуємо до однорідності. Кладемо цю масу в щільний целофановий пакет та декілька разів кидаємо на стіл. Відбивання зробить масу пластичнішою, з неї буде легше формувати вироби будь-якого розміру. Відбитий таким чином фарш ставимо в холодильник на 15 хвилин.
  4. Формуємо фрикадельки діаметром приблизно 3 см. Руки трохи змочуємо водою, тоді фарш не буде до них приставати. Також можна скористатися чайною ложкою, змащеною олією. За її допомогою дуже зручно надавати виробам правильну форму.
  5. Далі доводимо до кипіння 1,5 л води та викладаємо у неї фрикадельки. Коли вони спливуть, варимо їх ще 20 хвилин. Кипіння повинне бути слабким, щоб фрикадельки не розвалилися.
  6. Моркву натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо кубиками.
  7. Цибулю та моркву обсмажуємо 5 хвилин на олії.
  8. Коли фрикадельки проваряться 20 хвилин, додаємо до них нарізану кубиками картоплю.
  9. Через 5 хвилин додаємо засмажку з цибулі та моркви. Варимо 10 хвилин.
  10. Тепер всипаємо вермішель. Одразу після цього трохи помішуємо суп. Варимо ще 5 хвилин.
  11. Всипаємо подрібнену зелень, сіль, перець та одразу вимикаємо вогонь. Дрібна вермішель ще повинна приготуватися, тому даємо супу настоятися під кришкою 15 хвилин. Бажано використовувати для цієї страви дрібну вермішель.