Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 250 г сиру кисломолочного сиру
  • 2 ст.л. молока
  • 4 ст.л. вівсянки
  • 1 ст.л. висівок
  • 1 яйце
  • кокосова стружка
  • 0,5 чашки заморожених вишень без кісточок
  • ванілін

Популярні новини зараз
Дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" показала таємне "бойове мистецтво" окупантів: "Битва лопухами" Український боєць на тлі трофейної техніки записав звернення до "дон-дона" Кадирова: "Поїдеш у мішку" Євген Клопотенко з "МастерШеф" винайшов заміну шаурмі і чебурекам: "Два роки мріяв" Українці знайшли несподівану схожість між Іриною Федишин і Аліною Паш: "Кар'єра, якої не було"
Показати ще

Приготування:

  1. Розминаємо кисломолочний сир з яйцем. Вливаємо до нього молоко та розмішуємо.
  2. Вівсянку необхідно подрібнити на борошно за допомогою блендера або кавомолки. Додаємо її в сир, також всипаємо висівки та ванілін. Добре вимішуємо. Далі розділяємо суміш на дві частини. Беремо одну частину тіста, формуємо невеликі кульки й, приплюснувши, формуємо з них печиво. Перед тим, як відправити його на деко, застелене пергаментом, добре посипаємо печиво кокосовою стружкою.
  3. Другу порцію печива можна зробити з ароматними вишнями. Протягом сезону, звичайно, варто брати свіжі стиглі ягоди, в інший час підійдуть заморожені. Вони теє будуть смакувати що треба.
  4. Ягоди додаємо в масу, перемішуємо. Викладаємо на деко печиво, формуємо його за допомогою ложки.
  5. Випікаємо печиво швидко: розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо протягом 15 хвилин. Смачного!