Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1-2 скумбрії
- 1 л води
- 1 ст.л. цукру
- 3-4 ст.л. солі
- 1-2 лаврових листа
- 2 шт. духмяного перцю
- 4-5 шт. перцю горошком
- 1-2 шт. гвоздики
Популярні новини зараз
Вийти сухим із води не вдалося: суд заарештував ще одного учасника "п'яних вечірок", який знущався з дівчат
Банкомат ПриватБанку обрахував українку на 9000 грн, повертати гроші відмовляються: "Повний абсурд"
Березневий парад планет принесе українцям спад сил, депресію та дратівливість: коли чекати
25 березня українці знову залишаться без світла: навіщо це роблять і коли приготувати ліхтарики
Показати ще
Приготування:
- У воду додаємо всі інгредієнти для розсолу і доводимо до кипіння. Залишаємо щоб маринад вихолонув до кімнатної температури.
- Скумбрію чистимо, виймаємо зябра та добре вимиваємо.
- Далі заливаємо рибу розсолом і ставимо у холодильник на 24 години.
- Готову малосольну скумбрію нарізаємо шматочками, викладаємо на тарілку, збризкуємо олією і прикрашаємо зеленню з лимоном.
- Наша страва готова. Смачного!