Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 30 мл рослинного масла
- 20 мл вершкового масла
- 1,5 склянки білого рису
- 1 зубчик часнику
- 1 морква
- 400 г курки
- сіль і перець за смаком
- італійські спеції за смаком
- 70 г пармезану
- 1 склянка білого вина
- 2-3 склянки води
Популярні новини зараз
Тіна Кароль змусила Олену Зеленську ревнувати та пишатися одночасно: "Він не залишив"
Феофанів день 25 березня: чому потрібно обов'язково вийти на вулицю та навіщо сипати насіння на дорозі, суворі заборони суботи
Батьківська субота 25 березня: що потрібно обов'язково зробити і коли буде наступна нагода згадати родичів
Українцям виплатять по 2200 грн від ПриватБанку, але отримають їх не всі: важливі нюанси та умови
Показати ще
Приготування:
- Моркву натираємо на крупній тертці.
- Розігріваємо сковороду, вливаємо туди рослинне масло. Залишаємо нагрітися 1 хвилину. Додаємо вершкове масло. Зубчик часнику розрізаємо навпіл. На олії обсмажуємо часник.
- Тепер на часниковому маслі обсмажуємо моркву.
- Нарізаємо дрібно курку. До моркви додаємо м'ясо і тушкуємо все разом.
- Далі до м'яса і овочів додаємо сухий рис. Залишаємо просочитися маслом.
- Тепер вливаємо біле вино. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою.
- Коли вино увариться, вливаємо воду (обов'язково гарячу). Додаємо сіль і спеції. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо до готовності рису. В кінці приготування зверху натираємо сир пармезан. Перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!