Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 3 картоплі
  • 2 морквини
  • 250 г плавленого сиру або сирної маси
  • 1 цибулина
  • 1/3 склянки рису
  • зелень, сіль, приправи за смаком
  • 3-4 л води
  • трохи вершкового масла за смаком

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Приготування:

Ми пропонуємо вам приготувати найшвидший і ситний суп з курячим філе або стегенцями. Сирний суп - це французька страва, яка готується у багатьох країнах. Сирні супи також популярні для італійського суспільства. Рецепти сирного супу постійно змінюються адже кулінарія не стоїть на місці. Для такого супчика використовують різні види сирів, від твердих, до плавлених і вершкових. Сьогодні ми пропонуємо вам покроково з фото приготувати простий і оригінальний (класичний) рецепт французького сирного супу з курки в домашніх умовах з плавленими сирками, часником, куркою та рисом, який ідеально доповнить ваше меню. Курячий крем-суп виходить дуже густий, кремовий і смачний. Для приготування такої страви буде достатньо звичайних продуктів. Ідеально підійде на обід або вечерю, а також не займе багато часу. Одна порція - це приблизно 100 г смачного крем-супу з сиром.
Сирний суп можна готувати з вершками, курячим і не тільки м'ясом, щоб він вийшов більш ситним. У такій страві ідеально співвідносяться між собою білки і вуглеводи, а ціна дуже приємна. Один з кращих рецептів сирних супів, сподобається і дорослим і дітям.

  1. Щоб приготувати найкращий вершковий сирний суп з куркою в першу чергу куряче філе потрібно промити. Далі — залити водою, довести до кипіння і варити протягом 25-30 хв. Зняти піну. Після вийняти курку і залишити остигати.
  2. У цей час нарізати цибулю, а також часник за бажанням. Можна кільцями, півкільцями, кубиками. Натерти на тертці моркву. Їх потрібно обсмажити з олією на сковорідці до золотистого кольору. Поки готується, також нарізати відварене куряче філе і картоплю кубиками.
  3. Далі ми поміщаємо в бульйон промитий рис. Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Через 5-10 хвилин додаємо картоплю, філе і моркву з цибулею.
  4. Варіть до готовності картоплі. За 10 хвилин до кінця додати в суп плавлених сирків будь-яких видів. Коли весь сир розтопиться, сирний суп з куркою готовий. Сир краще додавати окремо в одну порцію. Такий легкий французький супчик виходить дуже смачним.
  5. Якщо ви вважаєте калорії, приблизна калорійність в такому такому вершковому супі - 75 ккал
  6. При бажанні, сирний суп можна подавати з грінками (для цього посипаємо його часниковими грінками, які можна зробити з хліба й часнику — вони підкреслять легкість даної страви. Порадуйте сирним супом самого себе, друзів і навіть дітей.