Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

Для 4 порцій американських оладок:

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • 200 г борошна
  • 2 столових ложок цукру
  • 1,5 чайна ложка соди
  • 0,25 ч. л. лимонної кислоти
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 1 яйце
  • 2 склянки молока
  • 3 ст. л. вершкового масла

Приготування:

Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати на сніданок американські панкейкі на молоці з фото. Такі млинці можна виготовити всього за декілька хвилин, адже рецепти млинців простіше не існує. Класичні панкейки ми не гасимо содою і не додаємо розпушувач, але зараз існує безліч варіантів як покроково зробити американських млинчиків. Перед вами найкращий рецепт млинчиків в домашніх умовах, які смажать на сковороді швидко і смачно. Складається він з простих інгредієнтів. Для того щоб вийшла маленька порція нам знадобиться: борошно, вода, сіль, сода, яйця. Це точно один з кращих рецептів смачних млинців від американців.

  1. У глибокій мисці ложками змішуємо всі сухі інгредієнти, беремо віночок і 30 секунд змішуємо їх, це потрібно для правильного і рівномірного розподілу всіх складових. Потім доповнюємо яйцем, перемішуємо міксером, молоко, знову перемішуємо, додаємо 3 столові ложки оливкової олії (краще не замінювати рослинним) і остаточно все перемішуєте хвилини дві.
  2. Не потрібно гасити соду або лимонну кислоту.
  3. У вас повинно вийти таке досить густе тісто (якщо перевернути ложку, воно швидше буде падати грудками, ніж стікати з неї). Чим густіше тісто, тим менше розтікається млинець, а значить виходить пишніше і вище. Розігріваємо сковороду на середньому вогні без масла і ложкою маленькими порціями, по ложці викладаєте майбутні оладки. Смажити потрібно обережно.
  4. Тепер чекаєте. Як зрозуміти, що пора перевертати? Потрібно дочекатися поки з'являться маленькі незвичайні бульбашки по всій поверхні млинчика. Зазвичай на все йде по 2-3 хвилини з кожного боку.
  5. Ось і все, викладаєте на тарілку і додаєте варьнье/джеми/сиропи, ягоди, мюслі, мед все, що подобається. Можна також додати трохи фруктів. Млинці виходять навіть смачніше ніж вафлі.