Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 1 склянка натуральних вівсяних пластівців
  • 1/3 склянки білого цукру
  • 1 склянка борошна
  • 2/3 пачки вершкового масла
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. темного родзинок
  • 1/2 плитки темного шоколаду
  • щіпка солі
  • щіпка ваніліну
  • щіпка кориці
  • розпушувача щіпка

Приготування:

Готуємо кращий покроковий рецепт швидкого вівсяного печива в домашніх умовах, яке просто спекти з простого геркулеса. Такі рецепти виходять значно смачніші ніж тістечка адже їх склад набагато корисніше. Перед вами простий рецепт, який зможе зробити кожен. Щоб правильно покроково приготувати геркулесове печиво нам знадобляться такі прості інгредієнти: вівсяні пластівці, яйця, шоколад і родзинки.

  1. Ретельно розітріть м'яке вершкове масло з цукром.
  2. Введіть в масу яйце і добре збийте до легкої пишноти і гладкості.
  3. Додаємо розпушувач, сіль, ванілін і корицю, знову збиваємо.
  4. Змішайте отриману суміш з геркулесом і добре розітріть, щоб була вівсяна мука. Найголовніше в рецепті випічки це вівсянка. Це повинні бути натуральні вівсяні пластівці.
  5. Рубаємо шоколад дуже дрібними шматочками і додаємо в тісто разом з родзинками.
  6. Просіваємо борошно і робимо просту м'яке і еластичне тісто.
  7. тісто Розрізаємо на шматочки і скачуємо швидкі кульки з вівсяної суміші.
  8. Застеляємо деко пергаментом щоб була основа, змастіть маслом, викладіть на нього кульки тіста. Випікати 15 хвилин в духовці, розігрітій до 180°C
  9. Вийміть деко з духовки, остудіть і зніміть краще печиво. Смачні домашні печиво з вівсянки готово.
  10. Подавайте печиво відразу, як охолоне з чаєм, кавою, молоком або кефіром. Домашнє вівсяне печиво набагато смачніше магазинної випічки, і особливо смачне від того що домашнє. Приємного апетиту!