Боули на сьогодні стали одним з найпопулярніших напрямів в кулінарії. І не дивно — це просто, швидко і корисно. Основною перевагою цієї страви є те, що у ній зібрані свіжі фрукти зі злаками або ж овочі з крупами або м'ясом. При правильному поєднанні інгредієнтів, страва буде поживною і максимально корисною для організму. Крім того боули допоможуть контролювати вагу.

Крім того, боули виглядають дуже привабливо, тому їсти такі страви набагато приємніше. Їх також зручно брати із собою, значно зекономивши час на сніданок або ланч. Нижче наведено рецепт для ситної і корисної вечері — боул з куркою.

Боул з куркою, instagram.com/ulichka_naumenko
Боул з куркою, instagram.com/ulichka_naumenko

Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 50 г
  • куряча грудка - 120 г
  • суміш заморожених овочів - 100 г
  • кефір - 50 мл
  • зелень
  • часник
  • крапля гірчиці.

Приготування

Для соусу потрібно змішати кефір з декількома краплями лимонного соку, гірчицею, зеленню і часником. Зелену цибулю додати за смаком. Капусту дрібно нашаткувати. Щоб куряча грудка вийшла соковитою, сковорідку слід змастити оливковою олією. Курячу грудку нарізати тонкими пластинами і припустити до золотистої скоринки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Боул з куркою, instagram.com/ulichka_naumenko
Боул з куркою, instagram.com/ulichka_naumenko

Тепер можна додавати суміш заморожених овочів, трохи часнику і протушкувати під кришкою буквально 10 хвилин. В кінці присипати зеленою цибулею.

При подачі тарілка візуально ділиться на 3 частини. З одного боку викладаємо 50 г дрібно нашаткованої білокачанної капусти, з іншого боку курку з овочами і посередині наливаємо соус. Приправляємо улюбленими спеціями.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно — рецепт ідеальних сирників на всю родину. Простий рецепт приготування сирників від Євгена Клопотенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблений смаколик дітей, який сподобається і дорослим — приготування лінивих вареників з сиру. Ліниві вареники готуються швидко і не потребують особливих інгредієнтів

Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури — готуємо корисну картоплю фрі без олії. Страви з картоплі не залишають байдужими нікого.