Англійська культура звична для українців, адже історії про Шерлока Холмса, томи романів виховання Чарльза Діккенса, детективи Агати Крісті дали нам багато уявлення про темперамент, гумор, традиції і навіть погоду. Їжа посідає важливе місце у великій кількості англійської літератури, проте складно оцінити та запам'ятати смак і запах їжі, поки не спробуєш. Пропонуємо вам пізнати Англію гастрономічно: повний англійський сніданок як ніхто інший передає складність і багатогранність цієї культури.

Курячі яйця 1-2 (дивіться на ваш апетит)

Сосиски свинячі 1-2

Кров'янка 50 г

Помідор 1 шт

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шампіньйони 3 шт

Квасоля у томатному соусі 50 г

Бекон 50 г

Молоко 1 ст.л.

Вершкове масло 20 г

Хліб для тостів 2 шматочки

Сіль за смаком

Олія 50 мл

Перець чорний мелений за смаком

Коричневий соус 1 столова ложка

Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram
Королева Єлизавета ІІ, фото Іnstagram

Приготуйтесь до того, що це справді надзвичайно калорійна і жирна страва, з цим не можна нічого зробити.

Розігрійте духовку до 180 градусів, нагрійте на максимум сковороду-гриль.

На розпечену сковороду капніть олії і обсмажте сосиски.

Коли сосиски почнуть коричневіти - перекладіть на деку і кладіть у духовку.

На пательню киньте тоненькі скибочки бекону і смажте, регулярно перевертаючи, поки бекон перетвориться практично у чипсину. Дістаньте бекон і покладіть на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

На залишках соку бекону і сосисок у пательні посмажте помідор. Для цього відріжте його краї і покладіть на кожну з них на декілька хвилин.

На цю ж пательню кладіть квасолю і гриби, попередньо нарізані на половинки. Поруч примостіть кров'янку. Час від часу помішуйте або перевертати.

Паралельно посмажте яйця; легко збиті з додаванням молока, солі і перцю яйця помістіть на іншу сковороду, яку ви зазвичай використовуєте для приготування яєшні чи омлету. Регулярно помішуйте, щоб страва не була однорідною, а розбитою на невеликі грудки.

Зберіть усі інгредієнти до купи на одній тарілці. Не забудьте покласти шматочки хліба. Традиційно, такий сніданок споживають з пивом: елем або портером.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Випічка, яку приготує навіть дитина — пиріг на кефірі із замороженими ягодами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Не сумуй, кебаб скуштуй - топ-5 найкращих рецептів з Азербайджану для експериментів на карантині.

Також "Знай.ua" писав, Фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос удома.