Навіть традиційні страви, які сучасні дієтичні погляди сприймають як дещо заважкі, можна “полегшити” і перетворити на частинку правильного харчування. Звісно, що улюблені котлетки як у мами, коли був маленьким, - це про свинину, батон і часто сильну засмажку, проте їх можна переосмислити у більш корисний продукт, який також даватиме емоційну насолоду. Сьогодні все більше людей у всьому світі намагаються “науково” підходити до свого раціону і будувати його так, щоб у ньому були всі необхідні елементи і не було шкідливих складників. Може здатись, що правильне харчування - нудне, одноманітне за смаковими властивостями і не дуже смачне, проте це зовсім не так. Як антитезу цим упередженням пропонуємо вам корисні, а головне легкі у приготуванні курячі котлетки.

Інгредієнти:

900 г курячого фаршу

1 цибулина

1 яйце

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

2 ст.л. висівок

Сіль, перець за смаком

Помідори 1-2 шт

40 г твердого сиру

Цибуля. Фото: скриншот Youtube
Цибуля. Фото: скриншот Youtube

У фарш додаємо яйце, висівки, сіль і перець - ретельно перемішуємо

Формуйте котлетки і кладіть на деко, застелений пергаментом

На кожну котлетку покладіть помідор, посипте сиром

Поставте у розігріту духовку на 20 хвилин при 180 градусів.

Насолоджуйтесь!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Випічка, яку приготує навіть дитина — пиріг на кефірі із замороженими ягодами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Не сумуй, кебаб скуштуй - топ-5 найкращих рецептів з Азербайджану для експериментів на карантині.

Також "Знай.ua" писав, Фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос удома.