Вівсянку й омлет на сніданок можна змінити оладками з кабачків, тим самим урізноманітнивши свій ранок ще однією корисною стравою. Випускниця другого сезону популярного шоу "Супермодель по-українськи" Аріна Любітєлєва поділилася унікальним рецептом смачних оладок.

Орися Любителева, Новий канал

Так, кабачок є одним з самих ходових овочів в арсеналі господині. З нього можна приготувати що завгодно, наприклад, кабачкові оладки, які ідеально підійдуть на сніданок.

Інгредієнти:

  • кабачок — 3 шт.;
  • часник — 1 головка;
  • морква — 1 шт.;
  • яйце — 2 шт.;
  • борошно — 2-3 ст. ложки.

Оладки

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Приготування:

Так, спочатку слід натерти кабачки на крупній тертці і залишити на 10 хвилин, щоб стекла вода. Вже на дрібну тертку потрібно натерти часник і моркву.

Рецепт оладок, Новий канал

Далі їх потрібно змішати разом з кабачками. Потім необхідно додати два яйця, 2-3 ст. ложки борошна, і все це добре перемішати.

Рецепт оладок, Новий канал

Потім слід викласти отриману суміш на прогріту сковороду тонким шаром, формуючи невеликі оладки. Смажити потрібно 3-4 хвилини на середньому вогні до золотистої скоринки. Також не варто забувати перевертати оладки. Рекомендується подавати готові кабачкові оладки зі сметаною.

Оладки

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Науменко поділилася цікавим рецептом смачного кавового суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кулінар Євген Клопотенко розкрив українцям секрет гастрономічного щастя.

Також "Знай.ua" писав, що дієтолог Олена Кален в рамках марафону схуднення розповіла про користь яблук.