Здається, що нічого нового у приготуванні котлет неможливо вигадати, однак є рецепт, який перевершить усі сподівання. Такі котлети виходять надзвичайно соковитими та апетитними, на смак чимось схожими на люля-кебаб.

Інгредієнти:

  • 2 кг свинини
  • 1 кг цибулі
  • 1 яйце
  • 3 ч. л. солі
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • рослинна олія для смаження
  • свіжа зелень
  • борошно

Приготування котлет, скріншот: YouTube
Приготування котлет, скріншот: YouTube

Приготування:

Для котлет найкраще підійде свинина середньої жирності. М'ясо і цибулю пропустіть через м'ясорубку та змішайте. Додаємо сіль, перець і зелень, а також улюблені спеції за смаком. Добре перемішуємо. Вбити у фарш одне яйце. Головна фішка в тому, що ми не додаємо хліб. Такий фарш використовується для приготування люля-кебаб, і ці котлети на смак виходять нічим не гірші.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фарш добре відбити і сформувати з нього котлети. На дошку або тарілку насипте трохи борошна і обкачайте у ньому готові котлети. Обсмажувати приблизно по 7 хвилин з кожного боку на розігрітій сковороді, змащеній олією. Котлети виходять дуже соковитими і смачними. Страву можна подавати з маринованою цибулею.

Приготування котлет, скріншот: YouTube
Приготування котлет, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, баунті, рафаелло, торти і не тільки – 7 простих рецептів, які не потребують випікання. Швидкі рецепти солодощів з натуральних інгредієнтів

Як повідомляв портал "Знай.ua", випічка, яку приготує навіть дитина — пиріг на кефірі із замороженими ягодами. Пиріг на кефірі можна приготувати з вишнями, полуницею, смородиною чи малиною

Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури — готуємо корисну картоплю фрі без олії. Страви з картоплі не залишають байдужими нікого.