Учасниця десятого сезону реаліті-шоу “Холостяк” Аліна підказала хазяєчкам ідею, як зробити головне пасхальне блюдо ще смачніше. Дівчина розповіла, що рецепт передавався в її родині з покоління в покоління. Колись такі паски пекла її прабабуся, потім і бабуся. За словами Аліни, паски, спечені за цим рецептом, дуже смачні, і довго не черствіють.

Аліна, фото СТБ

Для того щоб приготувати таку паску, знадобляться досить прості інгредієнти. Аліна розповіла, що для рецепта потрібно запастися 1 літром молока, 10 яйцями і ще 10 жовтками. Також знадобляться 3.5 склянки цукру, 1 склянка розтопленого і півсклянки олії, 200 гр. дріжджів.
Приготування починається зі змішування і збивання молока, яєць, жовтків і цукру. Потім потрібно додати рослинне масло, розтоплене масло, дріжджі і злегка посолити. Отриману суміш залишити в теплі на 2 години. Потім засипається борошно і замішують тісто. Щоб воно не було густим, можна додати пару ложок соняшникової олії.

Коли тісто виросте, потрібно заповнити їм формочки на третину, і залишити, щоб тісто саме підійшло до країв форми. Після цього залишається лише змастити верх пасочки яйцем і поставити на випікання на 30 хвилин при температурі 180 градусів. Аліна розповіла, що у паску також можна додати горіхи, родзинки, ванілін, лимонну цедру або будь-які інші прянощі.

Нагадаємо, раніше суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася незвичайним рецептом паски по-французьки - секрет в одному інгредієнті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Марина Боржемская, яка є колишньою дружиною боксера В'ячеслава Узєлкова, дала поради, як схуднути під час карантину.

А зірка "Кварталу" Ірина Сопонару зізналася, що відбувається у неї вдома під час карантину.