Якщо ви жадаєте McDonald's, але не можете сходити туди самі і не хочете замовляти доставку, то цей рецепт точно для вас! Шанувальник мережі фаст-фуду відтворив свої апетитні нагетси з плавленим сиром, використовуючи Babybel і парочку інших інгредієнтів.

Рецепт, яким поділилися Рис Едвардс-Кольє і його подруга Крісті, вимагає всього чотири інгредієнта; Babybel, сухарі, борошно і яйце.

Оригінал рецепту ви можете подивитися на TikTok.

У ролику видно, як жіноча рука збиває яйце в контейнері перед тим, як обваляти Babybel у борошні.

Сирні нагетси з TikTok
Сирні нагетси з TikTok

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Після обмакувания сиру у борошно, вона занурила його у яйце і потім золоті сухарики, перш ніж смажити на олії.

Сирні нагетси з TikTok
Сирні нагетси з TikTok

Після приготування ви отримаєте хрусткі шматочки плавленого сиру з супер клейкою внутрішньою частиною. Залишається тільки взяти томатний соус, щоб у повній мірі насолодитися смаком.

Сирні нагетси з TikTok
Сирні нагетси з TikTok

Оригінальне відео, опубліковане на сторінці Рису, було переглянуто більше 2,4 мільйонів разів і його просто завалили позитивними коментарями про смакоту та простоту рецепту.

Також обов'язково вивчіть простий рецепт буженини для початківців, легко готувати смачно частувати.

Раніше ми публікували, як отримати кулінарний оргазм без духовки - бюджетний рецепт дієтичного печива змусить розкрити рот ширше.

Ну і на десерт можете приготувати шоколадний торт з ніжною сирною начинкою, простий рецепт для початківців.