Часник і цибуля - продукти, яких нескладно знайти в Україні. Більше того, українська народна медицина активно наголошує на користі цих продуктів у боротьбі з різноманітними вірусами. Проте як часник, так і цибуля мають і комічну славу - після них неприємно цілуватись. Пропонуємо вам рецепт часниково-цибулевого соусу з медом.

Інгредієнти:

Цибуля - 1 шт

Часник - 4 зубчики

Мед - 2 ст.л.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Масло рослинне - 2 ст.л.

Сіль, перець - за смаком

Цибуля. Фото: скриншот Youtube
Цибуля. Фото: скриншот Youtube

Хід роботи:

Розігріваємо олію на повільному вогні. Дрібно кришимо цибулю, а часник чавимо на часникодавці - кладемо на пательню, далі використовує повільний вогонь і смажимо хвилин 5. Після цього збільшіть вогонь до середнього і обсмажте ще хвилини 3.

Додайте мед, сіль і перець. Розітріть ложкою і мішайте.

Тримайте на вогні ще 5 хвилин.

Коли цибуля матиме золотисту шкоринку - соус готовий!

Соус ідеально підійде до будь-яких м'ясних страв. Смачного!