Якщо правильно підготувати всі інгредієнти, улюблена традиційна страва українців борщ оже вийти в рази смачнішим і наваристішим. У кожної господині є свій неповторний рецепт борщу, який вона безумовно тримає в секреті. Але помилки в приготуванні все роблять одні і ті ж. Незважаючи на те, що борщ — найпопулярніша українська страва, не всі знають деякі секрети, щоб покращити смак.

Приготування борщу, скріншот: YouTube
Приготування борщу, скріншот: YouTube

Смак борщу у багато залежить від картоплі. Не все знаю, що шматувати картоплю — псувати смак страви. Значення цього овочі в рецепті борщу багато хто недооцінює. Адже від того, як буде нарізаний картопля, залежить наваристого. Секрет простий. Картоплю не потрібно різати кубиками, як багато хто звик, а досить розрізати її навпіл.

Приготування борщу, скріншот: YouTube
Приготування борщу, скріншот: YouTube

В картоплі міститься крохмаль і якщо її дрібно нарізати, то крохмаль виварюється, а якщо заздалегідь зварити картоплю, а потім додати в борщ, то овоч загустит бульйон, борщ буде наваристим. Крім того, якщо картоплю нарізати дрібно, то в неї не залишиться нічого корисного, і користі від борщу не буде ніякої.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Приготування борщу, скріншот: YouTube
Приготування борщу, скріншот: YouTube

Ще один маленький секрет стосується буряка. Не треба підсмажувати для борщу весь буряк, частину слід залишити сирої і додавати її в борщ після капусти, щоб додати страві приємний відтінок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.

Також повідомлялося, як схуднути без підрахунку калорій і мук. Корисні поради від фітнес-тренера.

Крім цього, мама 3-х дітей розкрила секрет, як швидко перетворитися і скинути зайву вагу.