Готувати на всю родину - доволі непросто, а за час каратину це стає ще складніше. Тим не менш, майже з будь-якої складної ситуації існує вихід. І тому саме зараз на часі стане новий рецепт від зіркового "Майстер Шефа" Ектора Хіменес-Браво, який пропонує оригінальний рецепт з нуту. Цікаво, що нут тут можна замінінити будь-якими іншими бобовими, у тому числі квасолею й горохом, що відкриває безліч варіантів для експериментів.

Страва з нуту від Ектора Хіменес-Браво, фото Instagram
Страва з нуту від Ектора Хіменес-Браво, фото Instagram

Інгредієнти

• 500 грам приготованого нуту (або інших бобових)

• 1 лавровий лист

Популярні новини зараз

Колишня Олександра Пономарьова розкрила несподіваний секрет: "Ми з його дружиною - подруги"

Дружина Дзідзьо відверто розповіла про проблеми в родині: "Не ночує вдома"

Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"

37-річна Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"

Показати ще

• 2 зубчика часнику

• 1 біла цибуля нарізана кубиком

• 1 томат нарізаний кубиком

• 1 болгарський перець, нарізаний кубиком

• 1 ч. л. Паприки

• щіпка куміну

• оливкова олія

• 50 грам зеленої цибулі

• 1 стакан нарізаної вареної ковбаси

View this post on Instagram

Якщо вам набридло готувати одне і те саме і у вас вдома є сухий нут або інші бобові, приготуйте цей простий і смачний рецепт і вся сім'я спробує щось нове!😋👨‍🍳 Інгредієнти: • 500 грам приготованого нуту (або інших бобових) • 1 лавровий лист • 2 зубчика часнику • 1 біла цибуля нарізана кубиком • 1 томат нарізаний кубиком • 1 болгарський перець, нарізаний кубиком • 1 ч. л. Паприки • щіпка зіри • оливкова олія • 50 грам зеленої цибулі • 1 стакан нарізаної вареної ковбаси Спосіб приготування: 1) Замочіть нут у воді на ніч 2) Приготуйте з ½ нарізаної білої цибулі, ½ нарізаного болгарського перцю та ½ ч.л. солі – 15 хвилин у скороварці або 45 хвилин у кастрюлі на малому вогні. 3) Зробіть соус: на оливковій олії (1 ч.л.) обсмажте ½ болгарського перцю, томат, цибулю, лавровий лист, часник, паприку, зіру, сіль та перець за смаком. Додайте нут, ½ стакану води де готувався нут і готуйте 15 хвилин або поки не буде соусоподібної консистенції, додайте ковбасу і готуйте ще 5 хвилин, перевірте смак і подавайте!) Смачного всій родині!))♥️♥️♥️

A post shared by Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo) on

Спосіб приготування:

1) Замочіть нут у воді на ніч

2) Приготуйте з ½ нарізаної білої цибулі, ½ нарізаного болгарського перцю та ½ ч.л. солі – 15 хвилин у скороварці або 45 хвилин у каструлі на малому вогні.

3) Зробіть соус: на оливковій олії (1 ч.л.) обсмажте ½ болгарського перцю, томат, цибулю, лавровий лист, часник, паприку, кумін, сіль та перець за смаком. Додайте нут, ½ стакану води де готувався нут і готуйте 15 хвилин або поки не буде соусоподібної консистенції, додайте ковбасу і готуйте ще 5 хвилин, перевірте смак і подавайте.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядить енергією на весь день.

Як повідомляв портал Знай.ua, Party на Прикарпатті — гуцульський гуляш для справжніх козаків.

Також Знай.ua писав, домашній натуральний сир з зеленню – після цього рецепту ви забудете про магазинний.