Здоров'я потрібно зміцнювати завжди. Особливо це важливо в нинішній час. Мова не тільки про пандемію коронавіруса. У квітні-травні організм особливо ослаблений після зими, тому є ймовірність появи та інших захворювань. Найкраще джерело вітамінів – звичайно ж овочі та свіжі фрукти. Однак термічна обробка вбиває в них все корисне. Тому краще всього їсти їх у свіжому вигляді. Пропонуємо рецепт корисного, смачного салату, який можна приготувати всього за 10 хвилин.

Отже, щоб приготувати цей салат простий, вам знадобиться пучок салату, 5-7 головок редиски, 1-2 свіжих огірка, по 1 столовій ложці сметани і майонезу. Не забувайте і про зелень. Вам знадобляться кілька гілочок кропу і стеблин зеленої цибулі. Всі овочі необхідно ретельно промити. Листя салату рвемо на частини руками. Редис і огірок потрібно нарізати півкільцями і додаємо в тарілку до салату.

Великдень 2020: страви, паски, салати, рецепти, pexels.com
Великдень 2020: страви, паски, салати, рецепти, pexels.com

Зелень порубаєте, а сметану і майонез змішайте. Зверху посипаємо соус рубаною зеленню. Перед подачею до столу заправляємо блюдо, додаємо спеції за смаком. От і все. Проста і смачна вітамінна бомба не тільки порадує ваші рецептори, але і зміцнить імунну систему.

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядити енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці

Також Знай.uа" писав, картопляні биточки, як у дитинстві — швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться вмить