Риба є дуже важливою частину раціону, оскільки вона містить у собі омега-3 ненасичені жирні кислоти, які є життєво важливими для здоров'я серцево-судинної системи та сприяють роботі мозку. Тим не менш, смак і запах риби подобається не всім, а багато звичайних рецептів вже набридли. Рішенням може стати скумбрія у сметанно-гірчичному соусі, яка може стати чудовою стравою як у будні, так і на свята.

Інгредієнти

Свіжа скумбрія - 1 шт.

Сметана - 3 ст. л.

Діжонська гірчиця - 1 ст. л.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Цибуля - 2 головки

сіль

перець

Скумбрія, фото Pixnio
Скумбрія, фото Pixnio

Спосіб приготування:

1. У рибини відрізаємо голову і плавники, миємо її.

2. Розрізаємо вздовж хребта і виймаємо нутрощі.

3. Цибулю ріжемо півкільцями.

4. Змішуємо сметану з гірчицею.

5. Розкладаємо фольгу на деко. Кладемо цибулю.

6. Кладемо на цибулю скумбрію, змащуємо сметанно-гірчичною сумішшю, додаємо сіль і перець. Загортаємо ибину у фольгу.

7. Відправляємо сувій у попередньо розігріту до 200 градусів Цельсія духовку на 30-35 хвилин. За 10 хвилин розгортаємо фольгу, щоб дати скумбрії підрум'янитися.

Готово! Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Противірусна страва - унікальний рецепт борщу з легкістю поставить на ноги будь-якого хворого.

Як повідомляв портал Знай.ua, Закусковий кекс, який з'їдять блискавично швидко — простий рецепт ситної несолодкої випічки.

Також Знай.ua писав, Весняний салат для імунітету — свіжа зелень та овочі захистять організм, бомбезний рецепт.