Спробувавши картоплю за цим
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Картопля середнього розміру, бажано молода;
- Сіль для панірування;
- Спеції — за смаком.
Приготування:
Картоплю ретельно миємо, протираємо насухо рушником і розрізаємо навпіл, або на три рівні часточки, залежно від розміру бульб. Чистити її не потрібно. Картоплини ретельно натираємо сіллю — саме у цьому і полягає секрет здуття. Сіль вступає в реакцію з картопляним соком і надуває її зсередини.
Тіна Кароль вирушила підкорювати російську сцену: "Скандал" на міжнародному рівні
Марічка Падалко почала бігати і "наїхала" на чоловіка Єгора Соболєва: "Мєрзко"
Чотири дружини Григорія Чапкіса: як виглядали кохані жінки легендарного хореографа
Дівчинка народила в 11 років від великого кохання: як склалася доля наймолодшої мами і трьох малюків
Викладаємо скибочки на деко, посипаючи зверху улюбленими приправами. Випікаємо в розігрітій до 200°C духовці протягом 40 хвилин. Щоб картопля як слід надулася, треба дати їй відпочити 15 хвилин всередині теплої духовки.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,