Вода з лимоном містить багато корисних речовин. Серед них калій, магній, кальцій, залізо, вітаміни С, А і вся підгрупа вітамінів Ст. Її часто радять світові зірки і навіть дієтологи в якості першого напою натщесерце. Однак не всім людям підійде вода з лимоном вранці.

Напій дійсно здатний допомагати знімати запальні процеси і стимулювати роботу травного тракту. Вода з лимоном здатна допомогти в очищенні печінки і стабілізувати роботу внутрішніх органів.

Напій допомагає стабілізувати роботу імунної системи, виявляючи противірусну, жарознижувальну та імуностимулюючу дію.

Вода з лимоном, скріншот: YouTube
Вода з лимоном, скріншот: YouTube

Проте такий приємний і корисний напій можна вживати натщесерце людям, які мають шлункові захворювання в гострій формі, а також при запальних хворобах шлунка, адже вода з лимоном може спровокувати появу печії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Також лимонну воду не можна вживати при запаленнях сечового міхура. Крім того, лимон – сильний алерген і це може спровокувати відповідні реакції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як відрізнити справжнє вершкове масло від підробки.

Як повідомляв Знай. ua, рецепт дивовижною піци з тіста для млинців.

Також Знай. ua писав, що як зробити котлети пишними і соковитими.