Ідеальний десерт в умовах жорсткої економії і чудова альтернатива тортам у магазині. Рецепт десерту з лаваша - простіше простого. Вдома знайшдуться яблука, трохи сиру, родзинки. Що ж, для начинки піде. Закрутити і запекти, аромат на кухні гарантовано. І виходить приголомшливо смачно!

Рулет, фото: youtube
Рулет, фото: youtube

Вам знадобиться:

Яблука — 2 шт. середніх;
Лаваш — 1 штука (тонкий);
Яйце — 1 шт;
Сир — 180-200 грам;
Родзинки — 1 жменька;
Кориця — 0,5 чайної ложки.
Приготування:

Яблука очистимо від шкірки і натремо на крупній тертці. Рівномірно розподілимо на лаваші. Трохи присыпем меленою корицею. Якщо кислуваті яблука, можна посипати цукром або цукровою пудрою.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ізюм на 5 хвилин замочимо в окропі і розподілимо по яблукам. Останнім шаром — сир. Ну і скручуємо щільний рулет, не забувши загорнути краї всередину. Яйце збиваємо і наносимо пензликом поверх рулету, щоб в процесі запікання утворилася красива рум'яна кірочка.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Виймаємо, нарізаємо, подаємо до столу. Приємного апетиту!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бутерброди на сніданок здивують всю родину - оригінально і з бездоганним смаком. Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі за день. Він повинен бути ситним, корисним і звичайно ж смачним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці

Також "Знай.uа" писав, картопляні биточки, як у дитинстві — швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться вмить