Зірковий кухар, ведучий телепрограми "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився вельми цікавим рецептом золотистої запеченої курки, просто пальчики оближеш.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора в мережі Isntagtam.

Ектор Хіменес-Браво, скріншот: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, скріншот: Instagram

"Коли на дворі дощ, а вся родина зголодніла, я беру цей дуже простий рецепт і готую курку для всіх! Називаю такі рецепти все в одній мисці. Смачна, ароматна і з скоринкою, зробить цей день сонячним!", - пише Ектор.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Донька київської судді заступилася за Басту, пояснивши, чий Крим: "Не наш, змиріться, про*бали"

Гросу, Сумська, Цибульська і Зібров зізналися, на що йдуть заради зіркової зовнішності

Вагітна Катя Осадча опинилася поруч з ангелом-хранителем: "Ми будемо..."

У родині Тараса Тополі біда, сльози рікою: "Спочивай з миром..."

Показати ще

• 2-3 кг цілої курки кімнатної температури, розрізаної навпіл

• 50 грам вершкового масла кімнатної температури

• 60 мл білого вина Chardonnay або Sauvignon blanc (за бажанням)

• 1/2 лимона

• сіль і перець за смаком

• 1 кг картоплі, порізаного на шматочки, злегка привареною (5-7 хвилин у киплячій воді)

• 4 зубчики часнику, дрібно нарізаних

• 1 головка часнику трохи очищена і порізана навпіл, і посередині впоперек не до кінця

• 3 гілочки розмарину

• 1 болгарський перець порізаний на квадратики

• 1 біла цибуля порізана на квадратики

• 1 ст. л. дрібно нарізаного імбиру або імбирного порошку

Курка Ектора-Хіменеса Браво, скріншот: Instagram
Курка Ектора-Хіменеса Браво, скріншот: Instagram

Спосіб приготування:

• відкладіть трохи оливкової олії, часнику, цибулі, перцю, солі і перцю і замаринуйте злегка приварену картоплю

• намажте курку оливковою олією, вершковим маслом, вином і соком лимона і під шкірою теж.

• нагрійте духовку до 200 °C. Змастіть маслом форму.

• намажте часником, змішайте всі інгредієнти з куркою викладіть картоплю навколо курки.

• головку часнику і додайте розмарин всередині курки

• викладіть у форму грудкою вгору. Запікайте 15 хвилин, змащуйте соусом час від часу.

• змащуйте соусом поки не буде золотистої скоринки і зубочистка не буде виходити чистою

• вийміть з духовки, закрийте фольгою і дайте відпочити 10 хвилин перед подачею.

Смачного тобі!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ви весь час робили це не правильно - шеф-кухар показав, як готувати найсмачніше картопляне пюре.

Як повідомляв Знай.uа з фрикадельками, класичний курячий і з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак.

Знай.uа писав, від цієї рибки за вуха не відтягнеш — апетитний мінтай під маринадом з овочів.