Щавель в сезон часто додають у салати. Однак не менш смачним є рецепт літнього супу, який сподобається всій родині.

Інгредієнти:

  • Щавель – 200 г
  • Картопля – 3-4 штуки
  • Варене яйце –2 штуки
  • Рослинна олія (оливкова або соняшникова) – 1 столова ложка
  • Сметана – за смаком
  • Сіль – за смаком

Приготування:

2 літра фільтрованої води доводимо в каструлі до кипіння, солимо воду.

Картоплю необхідно очистити і дрібно нарізати. Його кинути в киплячу воду і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

поросяти, ягняти і раніше помиті листочки щавлю кинути в киплячу воду з картоплею.

Додати рослинне масло. Після закипання супу зняти його з вогню і дати настоятися 15-20 хвилин. Можна доповнити подачу.

Перед подачею додайте в тарілку з супом сметанку і половинку вареного яйця для краси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тесто, немов у пицейолы в Неаполі – швидкий рецепт, який завжди виходить.

Як повідомляв Знай. ua, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку.

Також Знай. ua писав, що картопля фрі без єдиної краплі олії рецепт, який змусить забути про фаст-фудах.