Печиво Мадлен стало чи не найпопулярнішим десертом в Європі. Ця французька випічка являє собою ніжне бісквітне печиво у формі морської черепашки. Багатьом вона запам'яталася, як улюблений "бабусин" десерт, однак він пройшов шлях від будинків простих жителів Комерсі до королівських покоїв у Версалі.
Історія цього печива овіяна легендами, а його смакові якості неодноразово були описані класиками. Легендарне печиво "Мадлен" обов'язково сподобається лимонним ароматом і витонченим смаком готового десерту.
Вершкове масло злегка розтопити, додати до нього яйця та цукор. Збити всі складники міксером. Додати борошно і лимонний сік. Ретельно все перемішати. Викласти тісто у формочки "Мадлен". Однак, можна використати будь-які інші на ваш смак. Випікати при температурі 190–200 градусів 12–15 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше