Ведуча Нового каналу Юлія Панкова розповіла про те, як краще всього вибрати і приготувати свіжу спаржу. Про те, як правильно приготувати спаржу, розповіла ревізор.

"Мудрувати з нею не варто, – розповідає Юля. – найголовніше, що потрібно витягнути з спаржевого букета – хрускіт, а також не перебити смак свіжий спаржі зайвими інгредієнтами".

Ведуча підкреслює, що спаржу потрібно вибирати не по зовнішньому вигляду, а по хрускоту. Так, якщо спаржа гнеться, то брати її не варто, а от якщо гілочка в руках дзвінко ламається, то це ознака свіжості.

Юля ділиться з вами рецептом запеченої спаржі в беконі, який вона готує найчастіше. Власне, там рослина залишається в незмінному вигляді.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Інгредієнти:

  • 500 г – молодої спаржі
  • 200 г – бекону
  • 100 г – тертого пармезану

Приготування:

1. Спаржу промийте і обріжте товсті, жорсткі кінці. Загорніть в бекон і викладіть на попередньо змащене олією деко.

2. Запікайте 15-20 хвилин. Перед подачею посипте тертим пармезаном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів, як зробити щасливою всю сім'ю, приготувавши Тірамісу.

Як повідомляв Знай. ua, Суддя МастерШеф Ектор Хименез-Браво показав, як зробити делікатес з простих інгредієнтів.

Також Знай. ua писав, що рецепт від ведучої "Ревізора" Юлії Панкової.