Суддя найпопулярнішого кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво на карантині часто ділиться з підписниками рецептами смачних страв. На цей раз шеф розповів, як зробити найпростіший та найсмачніший рецепт с курки та пасти - Фузіллі з куркою а ля Провансаль.

Відповідний пост він опублікував в Instagram.

Інгредієнти:

Усі овочі нарізані малим кубиком (крім печериць): • 200 грам томатів • 100 грам білої цибулі
• 100 грам болгарського перцю
• 50 грам зеленої цибулі
• 200 грам печериць нарізаних пластинами
• 700 грам курятини (стегно без шкіри та кістки)
• 1 ст.л. оливкової олії
• сіль перець за смаком
• ½ ч.л. орегано (сухого чи свіжого)
• ½ ч.л. чебрецю (сухого чи свіжого)
• 1 зубчик часнику мілко нарізаного
• 500 грам фузіллі пасти (або іншої)
• пармезан для прикраси
• 250 мл будь-якого бульйону
• 1 ч.л. томатної пасти
• 1 ч.л. каперсів

Спосіб приготування:

1. Замаринуйте курині стегна сіллю та перцем, добре нагрійте сковорідку та обсмажте з усіх сторін (по 30 секунд з кожної сторони) але не готуйте повністю.
2. Викладіть курку окремо, у тій самій сковорідці обсмажте усі овочі крім грибів 5 хвилин, потім додайте гриби, додайте усі спеції та трави.
3. Наріжте курку на смужки, додайте до овочів томатну пасту, бульйон, готуйте 8 хвилин, додайте спеції (за смаком) та додайте курку.
4. Готуйте на середньому вогні 8 хвилин, закрийте кришкою, зменште вогонь та готуйте ще 10 хвилин, додайте каперси.
5. Зваріть пасту до готовності альденте, злийте воду, додайте оливкову олію, викладіть пасту на тарілку, соус зверху, прикрасьте пармезаном та мікрозеленню.
Buon appetito!😘

View this post on Instagram

Хочете найпростіший та найсмачніший рецепт у Світі? У вас є вдома курка та паста? Тож готуємо прямо зараз з вами «Фузіллі з куркою а ля Провансаль». Відмічайте мою сторінку в сторіз з готовою стравою – найкращі я опублікую у себе! «Фузіллі з куркою а ля Провансаль» Інгредієнти: Усі овочі нарізані малим кубиком (крім печериць): • 200 грам томатів • 100 грам білої цибулі • 100 грам болгарського перцю • 50 грам зеленої цибулі • 200 грам печериць нарізаних пластинами • 700 грам курятини (стегно без шкіри та кістки) • 1 ст.л. оливкової олії • сіль перець за смаком • ½ ч.л. орегано (сухого чи свіжого) • ½ ч.л. чебрецю (сухого чи свіжого) • 1 зубчик часнику мілко нарізаного • 500 грам фузіллі пасти (або іншої) • пармезан для прикраси • 250 мл будь-якого бульйону • 1 ч.л. томатної пасти • 1 ч.л. каперсів Спосіб приготування: 1. Замаринуйте курині стегна сіллю та перцем, добре нагрійте сковорідку та обсмажте з усіх сторін (по 30 секунд з кожної сторони) але не готуйте повністю. 2. Викладіть курку окремо, у тій самій сковорідці обсмажте усі овочі крім грибів 5 хвилин, потім додайте гриби, додайте усі спеції та трави. 3. Наріжте курку на смужки, додайте до овочів томатну пасту, бульйон, готуйте 8 хвилин, додайте спеції (за смаком) та додайте курку. 4. Готуйте на середньому вогні 8 хвилин, закрийте кришкою, зменште вогонь та готуйте ще 10 хвилин, додайте каперси. 5. Зваріть пасту до готовності альденте, злийте воду, додайте оливкову олію, викладіть пасту на тарілку, соус зверху, прикрасьте пармезаном та мікрозеленню. Buon appetito!😘

Популярні новини зараз

Короткі шортики на жінці-арбітрі змусили іранський канал переривати трансляцію понад 100 разів

Аллі Пугачовій - 72: Галкін з дітьми вразили сюрпризом, готують лише раз на рік

"Холостяк" розпрощається з улюбленицею глядачів Юлею Зайкою: "Перестала боротися"

Помер соліст "Піснярів" Леонід Борткевич

Показати ще

A post shared by Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo) on

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів, як зробити щасливою всю сім'ю, приготувавши Тірамісу.

Як повідомляв Знай. ua, Суддя МастерШеф Ектор Хименез-Браво показав, як зробити делікатес з простих інгредієнтів.

Також Знай. ua писав, що рецепт від ведучої "Ревізора" Юлії Панкової.