Багато дорослих людей просто не можуть жити без кофеїну. Кажуть, що це в деякому сенсі наркотик, однак кавоманів це не зупиняє. Спеціально для наших читачів ми знайшли цікавий рецепт легендарної кави Дальгона — це ідеальний напій для тих, хто втомився від звичайної кави. Для його приготування потрібно всього пару хвилин і доволі прості інгредієнти.

Кава Дальгона, скріншот: YouTube
Кава Дальгона, скріншот: YouTube

Рецепт приготування ефектного кавового напою з густою піною, який вийде у всіх і навіть смачніше, ніж в будь-якій кав'ярні. Всього 4 кроки:

1. Почнемо з того, що нам не знадобиться ані спеціальна кава, ані ковомашина. Нам буде достатньо просто звичайної розчинної кави. А ще цукор і гаряча вода. До речі, важливо дотримуватися пропорції, щоб напій вийшов з пишною стійкою піною. Тепер потрібно добре збити всі інгредієнти за допомогою міксера. Збивати потрібно до того часу, поки однорідна маса з кави, цукру і води не змінить колір на світлий і не збільшиться в об'ємі.

Кава Дальгона, скріншот: YouTube
Кава Дальгона, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

2. Консистенція повинна нагадувати мус. На це піде не більше 3 хвилин. Якщо немає міксера, використовуйте ручний віночок. У цьому випадку буде потрібно більше часу. Вважається, що потрібно зробити близько 400 рухів віночком.

3. Тепер беремо відповідний стакан або чашку, викладаємо кілька кубиків льоду, це за бажанням, але так як вам подобається найбільше і заливаємо молоком. Ви можете використовувати вівсяне, кокосове або будь-яке інше молоко, яке любите. Зверху на молоко викладаємо кавову піну. Якщо пінка сама не сповзає з ложки, допоможіть їй, другою ложкою. Цей напій називається Дальгона Кава.

4. Як правило, дальгона-каву подають в скляному стакані, щоб неозброєним поглядом було видно, як шар збитої кавової піни м'яко лягає на поверхню молока. Насиченість кавового смаку можна регулювати кількістю збитої маси. Якщо потрібена міцніша дальгона-кава, можна збільшити кількість збитої маси. Насолоджуйтесь, можна цей рецетп навіть записати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оладки-піци на кефірі — неймовірно смачно і дуже просто.

Як повідомляв Знай.uа вся справа в маринаді – унікальний рецепт грузинського шашлику, який тане в роті.

Знай.uа писав, рубані котлети з щуки – смачний рецепт, який приживеться на вашій кухні.