Крабові палички - одне з улюблених ласощів наших співвітчизників. Хоча всі чудово розуміють, що це всього лише імітація з сурімі з ароматизаторами, це не заважає українцям додавати палички в салат і інші страви, а іноді і просто тягати смакоту з холодильника, вмочуючи в соус. Однак чи знаєте ви, що не всі крабові палички однаково корисні та якісні? Виробників дуже багато. Через великий попит на продукт, багато виробників виготовляють палички, ігноруючи вимоги якості і смаку. Поговоримо про те, як вибрати гарний виріб, який прикрасить ваш святковий стіл і не викличе небажаних побічних ефектів.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися
На що варто звернути увагу
1. Палички повинні бути соковитими, м'ясо повинно залишати легкий вологий слід.
2. Палички не повинні кришитися при нарізці.
Настя Каменських зізналася в проблемах із зайвою вагою і показала фото: "Багато років соромилася"
Оля Полякова поділилася ідеальним блюдом для тих, що худнуть: ПП-млинці зі шпинатом під соусом бешамель
Лікар показав українцям, як заражається більшість людей: "Антитіла не назавжди"
Андрій Данилко не стримався й розцілував Олю Полякову нижче пояса: "Там дитинка"
3. Сурімі у складі повинно бути не менш 40%, а білка не менше 8%.
4. Не купуйте палички, на яких є наморозь.
5. Палички не повинні мати жовтого відтінку і сірих плям.
6. Якісні крабові палички не повинні бути липкими
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Рулет з лаваша з куркою і сиром: рецепт, який сподобається кожному.
Як повідомляв портал Знай.иа, Рецепт сирної лазаньї з лаваша: рецепт на всі випадки життя.
Також Знай.иа писав, для домашньої шаурми і рулетів: готуємо лаваш з скоринкою.