Смачне та натуральне морозиво можна приготувати з йогурту в домашніх умовах. Оскільки в йогурті більше кальцію, пробіотиків, протеїну та інших корисних компонентів, таке морозиво набагато корисніше, ніж звичайне. Крім того, воно менш калорійне. Нижче описано найпростіші рецепти морозива з йогурту 5 різних смаків.

Заморожений йогурт

Інгредієнти:

  • 150 г йогурту
  • 2 ст. л. меду
  • 3 ст. л. лимонного соку

Приготування:

Для приготування порції чистого фрогурта знадобиться лише збити йогурт з медом і поставити суміш в морозилку.

Домашнє морозиво, скріншот: YouTube
Домашнє морозиво, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Полуничний заморожений йогурт

Заморожену полуницю і йогурт у співвідношенні 50 на 50 (приблизно по 70 г на порцію) збийте з медом (1 ст. л. з гіркою) і лимонним соком (1,5 ст. л.) до кремової консистенції. Поставте фрогурт в морозилку у формочці і заморозьте протягом 6 годин або ночі.

Морозиво з йогурту з тропічним смаком

Рівне співвідношення йогурту і заморожених шматочків ананаса (70 г кожного продукту) збийте з медом (1 ст. л.) і лимонним соком (1 повна чайна ложка). Додайте кокосову стружку за смаком - її можна трохи обсмажити перед цим.

Домашнє морозиво, скріншот: YouTube
Домашнє морозиво, скріншот: YouTube

Шоколадно-бананове морозиво з йогурту

Потрібно 100 г заморожених шматочків банана, додайте до них 70 г йогурту, 1 ст. л. какао-порошку, 1 ст. л. меду і збийте в блендері до консистенції шоколадного мусу. Додайте крапельку ванільного екстракту — таким чином морозиво стане ще більш м'яким і ароматним.

Морозиво з йогурту з манго і лаймом

Візьміть 100 г замороженої м'якоті стиглого манго, 70 г йогурту, 1-2 ст. л. меду і 1,5 ст. л. соку лайма або лимона. Збийте все в блендері і додайте трохи цедри у вже готовий десерт.

Вершкове морозиво з йогурту

Візьміть 150 г йогурту, змішайте з 50-70 г вершкового сиру, додайте 1 ст. л. меду і 1 ч. л. ванільного екстракту. Збивайте пару хвилин, а тоді можна заморожувати. У ньому доречно виглядатимуть невеликі кольорові цукерки або посипка для тортів.

Домашнє морозиво, скріншот: YouTube
Домашнє морозиво, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки