Нутелла в магазині коштує дуже дорого. Не кожен готовий віддати великі гроші за маленьку баночку ласощів. Однак не відмовляти собі в задоволенні, можна приготувати нутеллу і в домашніх умовах! Вона обійдеться значно дешевше, а за смаком не відрізнити від фірмової пасти!
Отже, щоб приготувати цей десерт, знадобиться 200 гр. молока, 100 гр. цукру, по 1 ст. л. какао-порошку і борошна. Також потрібно 50 гр. вершкового масла і 40 гр. фундука. Також можна додати і трохи солі за смаком.

Коктейль з Nutella Нутелли // скріншот з відео
Коктейль з Nutella Нутелли // скріншот з відео


Для початку необхідно змішати в ємності борошно, какао-порошок і цукор. Сюди ж додаємо сіль за смаком. Далі потрібно поступово додавати молоко, постійно помішуючи суміш. Як тільки все молоко опиниться в каструлі, її потрібно поставити на плиту і довести до кипіння (не забуваємо помішувати!). Фундук потрібно розмолоти як можна дрібніше. Після того як суміш закипить, в неї додаємо подрібнений фундук і вершкове масло. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо ще 2-3 хвилини, поки наша імпровізована Нутелла не загусне. Після цього знімаємо її з вогню і чекаємо, поки вона охолоне. На цьому все. Домашня Нутелла чудово підходить до млинців або оладок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, користь і шкоду кави: правда і брехня про самому популярному напої на планеті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки.

Знай.uа писав, сирний торт з вишневим желе – ягідна кислинка і ніжна солодка прошарок зведуть вас з розуму.