Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка видала рецепт легкого і повітряного торта-безе з полуницею, зазначивши, що солодкість припаде до душі всім любителям десерту "Павлової".

View this post on Instagram

«Торт-безе» Основа: 200 гр белков (в среднем 6 яиц); 300 гр сахара; 1 чайная ложка лимонного сока; 20 гр кукурузного крахмала; 1 щепотка соли. Крем: 500 грамм сливок 33% жирности; 100 грамм сахарной пудры; 250 грамм сыра «Маскарпоне». Для основы взбиваем около 10 минут белки с сахаром до полного растворения сахара. Сливки с сахарной пудрой взбиваем 3-4 минуты. Отслеживать, чтобы сливки не отбросили воду. Долго не взбивать! Выкладываем «Маскарпоне» и на минимальной скорости размешиваем в течении 1-2 минут. Выкладываем основу для торта. Выпекаем в течении 30 минут в духовке при температуре 150 градусов. Время регулируйте в зависимости от своей духовки. Лёгкий румянец показатель готовности основы. Переворачиваем корж рисунком вниз на пергамент (пищевую бумагу), даём остыть. Затем разрезаемся на четыре части. После чего выкладываем крем и ягоды (их можно и между слоями). Есть можно сразу или поставив в холодильник, дабы повысить плотность. Приятного аппетита! #тортбезе #готовимдома

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on

«Торт-безе» Основа: 200 гр білків (в середньому 6 яєць); 300 гр цукру; 1 чайна ложка лимонного соку; 20 гр кукурудзяного крохмалю; 1 щіпка солі. Крем: 500 грам вершків 33% жирності; 100 грам цукрової пудри; 250 грам сиру «Маскарпоне». Для основи збиваємо близько 10 хвилин білки з цукром до повного розчинення цукру. Вершки з цукровою пудрою збиваємо 3-4 хвилини. Відстежувати, щоб вершки не відкинули воду. Довго не збивати! Викладаємо «Маскарпоне» і на мінімальній швидкості розмішуємо протягом 1-2 хвилин. Викладаємо основу для торта. Випікаємо протягом 30 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Час регулюйте в залежності від своєї духовки. Легкий рум'янець показник готовності основи. Перевертаємо корж малюнком вниз на пергамент (харчовий папір), даємо охолонути. Потім розрізаємо на чотири частини. Після чого викладаємо крем і ягоди (їх можна і між шарами). Їсти можна відразу або поставивши в холодильник, щоб підвищити щільність. Приємного апетиту! поділилася рецептом Брухунова

Популярні новини зараз

ПФУ перерахував пенсії українців: кому і скільки доплатять у березні

Смертельно щасливий: "труп" ожив на столі у патологоанатома за секунду до розтину

Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"

Молода Українка загинула на заробітках в Чехії, гарувала заради сина: "Давидчик більше не обійме маму"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.