Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка видала рецепт легкого і повітряного торта-безе з полуницею, зазначивши, що солодкість припаде до душі всім любителям десерту "Павлової".

«Торт-безе» Основа: 200 гр білків (в середньому 6 яєць); 300 гр цукру; 1 чайна ложка лимонного соку; 20 гр кукурудзяного крохмалю; 1 щіпка солі. Крем: 500 грам вершків 33% жирності; 100 грам цукрової пудри; 250 грам сиру «Маскарпоне». Для основи збиваємо близько 10 хвилин білки з цукром до повного розчинення цукру. Вершки з цукровою пудрою збиваємо 3-4 хвилини. Відстежувати, щоб вершки не відкинули воду. Довго не збивати! Викладаємо «Маскарпоне» і на мінімальній швидкості розмішуємо протягом 1-2 хвилин. Викладаємо основу для торта. Випікаємо протягом 30 хвилин в духовці при температурі 150 градусів. Час регулюйте в залежності від своєї духовки. Легкий рум'янець показник готовності основи. Перевертаємо корж малюнком вниз на пергамент (харчовий папір), даємо охолонути. Потім розрізаємо на чотири частини. Після чого викладаємо крем і ягоди (їх можна і між шарами). Їсти можна відразу або поставивши в холодильник, щоб підвищити щільність. Приємного апетиту! поділилася рецептом Брухунова

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.