Десерти з бананом зазвичай готуються дуже швидко, а виходять неймовірно ніжними і соковитими. Спробуйте приготувати простий банановий пиріг на молоці — всі будуть від нього у захваті! У цього десерту волога текстура, завдяки чому пиріг просто тане у роті.

Інгредієнти:

  • Банан - 4 шт.
  • Соняшникова олія - 50 мл
  • Цукор - 200 г
  • Яйце - 3 шт.
  • Молоко - 200 мл
  • Пшеничне борошно - 300 г
  • Розпушувач - 16 г
  • Цукрова пудра — за смаком

Банановий пиріг, скріншот: YouTube
Банановий пиріг, скріншот: YouTube

Приготування:

Блендером збийте 3 банани з рослинною олією. Потім додайте цукор і яйця та збивайте протягом 8 хвилин. Додайте у тісто молоко і борошно та збийте. Тепер додайте розпушувач і ретельно перемішайте тісто.

Популярні новини зараз

Хлопчика змусили скупатися у крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною

Петру Порошенку обрали запобіжний захід, центр Києва оточили сотні правоохоронців: ексклюзивний репортаж з місця подій

Напівгола дружина Караваєва з "Динамо" показала, де закінчуються її трусики: не посоромилася навіть чоловіка і дітей

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

Показати ще

Змастіть форму для випікання маслом або присипте борошном. Вилийте у форму тісто і випікайте пиріг у духовці протягом 60 хвилин при 180 градусах. Поріжте банан, що залишився, часточками. Готовий пиріг прикрасіть цукровою пудрою і викладіть зверху банани. Десерт виходить м'яким і повітряним.

Банановий пиріг, скріншот: YouTube
Банановий пиріг, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, печінковий, рибний, яблучний і з бринзою – 5 найкращих рецептів домашнього паштету

Як повідомляв портал "Знай.uа", абрикосове варення по-азербайджанськи — цей рецепт перевершить усі, які ви досі пробували. У вас вийдуть цілісні і кисленькі абрикоси в цукровому ароматному сиропі

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки