У мережі розповіли про чудову альтернативу вишневому компоту, який, мабуть, кожна українка намагається закатати кожного літа, аби холодною зимою насолоджуватися напоєм "з ароматом літа". Так, мова йде про компот з аґрусу "Мохіто", який вважається найкращим домашнім варіантом однойменного коктейлю, пише Sovkusom.

Зокрема, для приготування цього вишуканого напою потрібно всього 4 інгредієнти:

  • Аґрус червоний або зелений 350 г;
  • Цукор 1 склянка;
  • Лимон 1/2 шт.;
  • М'ята 20 г.

Спосіб приготування:

1. Помийте аґрус та відріжте хвостики

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

2. Пересипте аґрус в трилітрову банку. Додайте в місткість м'яту і часточки лимона. Залийте все окропом. Накрийте пластмасовою кришкою. Тепер просто залиште на 20 хвилин.

3. Злийте воду. Поставте її на вогонь. Всипте весь цукор. Коли рідина закипить, перелийте її в банку. Закатайте як зазвичай. Укутайте на 48 годин. Насолоджуйтесь всю зиму домашнім "мохіто"

До слова: якщо вдома немає ні лимона, ні лайма, радимо вам замінити їх 1 чайну ложку лимонної кислоти. Вийде нітрохи не гірше.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Компот на зиму за 20 хвилин, секрети приготування смачного та насиченого напою з вишні

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт унікального салату "Осінній ліс".

Також "Знай.ua" писав, як приготувати капустяну запіканку на сковороді.