Свинячі ребра найкраще запекти в духовці. А щоб страва вийшла ситною, обов'язково додайте картоплю. Інколи приготоване м'ясо може виявитися жорстким і не відділятися від кістки, однак за наступним рецептом свинячі ребра з картоплею завжди виходять ніжні і соковиті. Один з варіантів приготування опублікував YouTube-канал "Готовим дома".

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячих ребер
  • 500–700 г картоплі
  • 2 ст. л. діжонської гірчиці
  • 1 ст. л. прованських трав
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 3–4 зуб. часнику
  • 5 горошків чорного перцю
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком

Запечені реберця, скріншот: YouTube
Запечені реберця, скріншот: YouTube

Приготування:

Цільний шматок ребер промийте під водою. Очистіть картоплю і наріжте великими часточками. Застеліть деко фольгою і рівномірно розподіліть картоплю. Посипте сіллю, перцем і прованськими травами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Змішайте діжонську гірчицю і соєвий соус. Додайте чорний перець горошком, часник, пропущений через прес, сіль і улюблені спеції. Змастіть соусом свинячі ребра.

Викладіть реберця на картоплю і накрийте фольгою. Запікайте у духовці при 200 градусів протягом 30–35 хвилин. За 5 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб дати м'ясу підрум'янитися.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випікання підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо. Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання

Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні рулетики з баклажанів з сиром та часником

Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля