Приготувати французький омлет можна швидко, а головне - правильно! А це - ідеальний варіант для сніданку, коли приходиш до холодильника і хотілось би швидкий і смачний сніданок, то саме те - французький омлет. Раз, два і готов.

Новий рецепт опублікували у youtube-каналі "Оля Куховарит".

РЕЦЕПТ:

Інгредієнти:
- 3 свіжих курячих яйця
- 50 мл молока
- Сіль
- Перець
- Можна лимонного соку трохи (чудово)
- Жменя Черемші
- Чайна ложка вершкового масла
- Столова ложка рослинної олії
- Свіжий сир Фета, рікоти, моцарела...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Омлет, фото: youtube
Омлет, фото: youtube

Яйця з молоком і спеціями збити виделкою. На сковороді нагріти рослинне і вершкове масло. Коли масло «зашипить», вилити яйця і безперервно помішувати силіконової або дерев'яною лопаткою. Важливо, що б була хороша сковорода!!! Діаметр сковороди для омлету з 3 яєць має бути десь 18-20 див. Тоді він буде пишним, повітряним, фактурним... кращим!

Акуратно викладаємо омлет на красиву тарілку, одночасно загортаючи його. На тій же сковороді швидко приспускаем черемшу (ведмежий часник) і кладемо поруч з омлетом - отримуємо любов) зверху додайте улюблений, але свіжий (легкий за смаком) сир, черемша зробить свято сама.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати смачні домашні пиріжки за 15 хвилин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам підготували рецепт малосольних огірків без консервації.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати сирний корж.