На сьогодні голубці готують з різними начинками: від традиційних із м'ясом і рисом до вегетаріанських. Це чудова друга страва домашньої кухні, відома всім з дитинства. Її люблять не лише за смак, але й за поживність.

Перевіреним рецептом голубців по-корейськи поділилася професійний кухар Юлія Харик, пише портал "Погляд".

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна середнього розміру,
  • морква 3-4 шт.,
  • зелень (кріп або петрушка) 1 пучок,
  • спеції (для моркви по-корейськи) 1 пакетик,
  • оцет (9%) 200 мл,
  • олія 0,25 склянки,
  • сіль, цукор, часник за смаком

Голубці по-корейськи, скріншот: YouTube
Голубці по-корейськи, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У каструлю налийте води, додайте туди трохи солі та оцту, коли вода закипить, покладіть качан капусти. Варіть близько 5-7 хвилин, поки листя не стане прозорим і м’яким, витягніть капусту і розберіть. Дайте їй охолонути.

Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Додайте спеції і залиште на 30-35 хвилин, щоб морква просочилася спеціями. Втисніть до моркви часник і додайте дрібно нарізану зелень, добре перемішайте. На капустяне листя покладіть трохи моркви і сформуйте голубці, щільно укладіть їх в каструлю. Залийте киплячим маринадом.

Маринад: Змішайте 2 склянки води, 1 склянку цукру і 3 столові ложки солі, доведіть до кипіння і додайте 200 мл оцту і ¼ склянки рослинної олії. Готові голубці покладіть в холодильник на 24 години для маринування. У такому вигляді голубці можна зберігати в холодильнику до 2-х тижнів.

Голубці по-корейськи, скріншот: YouTube
Голубці по-корейськи, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випікання підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо. Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання

Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні рулетики з баклажанів з сиром та часником

Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля