Коли на вулиці нестерпна спека, саме час дістати з холодильника огірки з м'ятою. Такого приємного післясмаку не зможуть дати минулорічні соління. Тому даний рецепт малосольних огірків буде дуже доречний.

Інгредієнти

- Огірки 1 кг
- М'ята 20 г
- Кінза 20 г
- Оцет 50 мл
- Часник 4 зуб.
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Базилік за смаком

м'ята, фото Pxhere
м'ята, фото Pxhere

Приготування

1. Огірки помийте і ненадовго замочіть у холодній воді. Так вони краще очищаються від бруду, з них піде гіркота, а самі овочі насичуються вологою.

Популярні новини зараз

Наталка Діденко розповіла про погоду в другий тиждень грудня: українцям варто бути обережними

Коли в Україні з'являться платні дороги та як це працює у Польщі: "150 грн за 60 км"

200 гривень за сало, і нова ціна на соняшникову олію: улюблені продукти українців знову б'ють антирекорди, в чому причина

"Було нудно": жінка встановила дивний рекорд, переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин

Показати ще

2. Відріжте кінчики і огірки розріжте на четвертинки, кожну навпіл. Повинні вийти досить великі клини.

3. Дрібно наріжте зелень і часник. Огірки перекладіть у миску, змішайте із зеленню, сіллю, часником, перцем, оцтом, сушеним базиліком і іншими прянощами за бажанням.

4. Залиште огірки в холодильнику на 2 години. Рекомендуємо зрідка перемішувати закуску, щоб все як слід промокло.

огірки, фото Pxhere
огірки, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випічки підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо.

Як повідомляв портал Знай.uа, цю закуску зметуть зі столу в мить ока – апетитні рулетики з баклажанів з сиром і часником.

Також портал Знай.uа писав, як приготувати голубці по-корейськи на закуску.