Ектор Хіменес-Браво – найбільш відомий шеф-кухар в Україні. Він популярний не тільки завдяки шоу “Майстер-Шеф”, але і завдяки рецептами, які він публікує дуже активно. Цього разу шеф-кухар порадував своїх шанувальників рецептом нестандартного сніданку. “У захваті будуть навіть діти”, зазначає Ектор Хіменес-Браво. Це кремовий сніданок з яйцем і шпинатом.

Для того щоб приготувати це блюдо, знадобляться наступні інгредієнти:
яйце – 1 шт;
лук – 0.5 шт;
часник – 3 зуб.;
вершки високої жирності – 180 мл;
пармезан – 80 гр;
масло вершкове – 3 ст. л.;
пластівці паприки – 0.5 чайн. л.;
мускатний горіх – 1/4 чайн.л.;
шпинат (допустимо використовувати заморожений);
борошно – 2 ст. л.;
бульйон овочевий – 240 мл;
лимонний сік;
сіль, перець за смаком.


Починаємо приготування цього чудового блюда починається з обсмажування цибулі. Його потрібно підсмажити до золотистого кольору. Далі додаємо видавлений часник, мускатний горіх, сіль і перець. Трохи пізніше – пластівці паприки і шпинат. Чекаємо, поки випарується вода. Коли це станеться, потрібно додати борошно і овочевий бульйон, суміш перемішуємо і ще трохи витримуємо на вогні.

Далі необхідно вибрати режим “Гриль” на духовці, встановлюємо максимальну температуру. Поки розігрівається духовка, потрібно зменшити вогонь, зробити посеред підготовлюваного блюда отвір, і вилити туди яйце, посипаємо блюдо пармезаном і накриваємо кришкою. Відправляємо блюдо в духовку на пару хвилин. Дістаємо з духовки, приправляємо спеціями. Краще всього їсти кремовий сніданок з тостами.

Популярні новини зараз

50 років тому знайшли скіфську пектораль: що таїть в собі знаменитий артефакт

"Антитіла" дістали скелети з шафи Тараса Тополі: Alyosha не зізнавалася

"Холостячка" Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого: "Тільки я, тільки ти..." 

Настя Каменських в бікіні показала, з ким розважалася в Мексиці, поки Потап був вдома

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Компот на зиму по 20 хвилин, секрети приготування смачного і насиченого напою з вишні

Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували рецепт унікального салату "Осінній ліс".

Також "Знай.uа" писав, як приготувати капустяну запіканку на сковороді.