Щоб догодити своїм гостям або рідним, зовсім необов'язково вигадувати якісь дуже складні рецепти. Недарма кажуть, що все геніальне – просто. Наприклад, можна пригостити своїх друзів або гостей приголомшливими і елементарними трубочками з лаваша з начинкою. При цьому начинку можна урізноманітнити як завгодно, вибрати те що вам заманеться.

Для втілення цього простого рецепту вам знадобляться:
лаваш вірменський (тонкий) – 1 шт.;
яйця варені – 3 шт;
яйця сирі – 2 шт;
сир – 100 гр;
сметана – 40 гр;
лук – 10 гр;
молоко – 60 мл;
масло вершкове – 20 гр.

Три відварених яйця необхідно натерти на тертці. Слідом натираємо сир, ріжемо цибулю. Перемішуємо яйця, сир, цибулю і сметану. Лаваш потрібно розрізати на прямокутники. 2/3 лаваша наповнюємо начинкою, звертаємо в трубочку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Сирі яйця розбиваємо в ємність, додаємо молоко і збиваємо. В цей кляр вмочаємо трубочки і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо на вершковому маслі. Рекомендується також приготувати соус зі сметани з зеленню. Так трубочки будуть ще смачніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, забудь про шампурах — новомодний рецепт соковитого шашлику можна "забабахати" не тільки на пікніку, але і вдома.

Як повідомляв Знай.иа, допоможе легко схуднути і буде сприяти свіжому вигляді — як приготувати чудодійну воду Сасси.

Знай.иа писав, забудьте про звичайні млинці – швидкий рецепт приготування бендериков з лаваша