Сидячи вдома на карантині напевно вже закінчилися ідеї, чим смачненьким побалувати себе та своїх близьких. Однак, цей рецепт явно поки не потрапив у ваше поле зору. Пропонуємо спробувати приготувати соковиту рибку, запечену в духовці під овочевий шубою, яка зберігає максимальну кількість корисних речовин, а кожен шматочок буде просто танути в роті і з кожною порцією захочеться ще й ще, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;
  • філе риби – 500-600 г;
  • броĸĸолі – 300 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • сік лимона – 1/2 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 3 шт.;
  • спеції – за смаком;
  • сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Рибне філе ретельно промити та викласти на дно форми. Приправити за смаком і видавити на нього сік половини лимона. Залишити маринуватися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Риба, pxhere

2. Картоплю очистити і відварити в солоній воді разом з брокколі. Вода має покривати овочі лише на пару міліметрів. Як тільки овочі будуть готові потрібно злити воду.

3. З відварених овочів приготувати пюре. Злегка остудити та покласти туди сирі яйця. Перемішати.

4. Лук очистити, порізати дрібними шматочками і підсмажити на олії. Потім покласти його на рибу.

5. Також зверху викласти овочеве пюре. Поставити в розігріту духовку на 40 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати часточками томати на зиму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт варення з абрикосів.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати малосольні огірки.