Капустяники з фаршем по-домашньому готуються досить просто і швидко. Крім того, страва виходить неймовірно соковитою і смачною. Завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів, капустяники важко відрізнити від справжніх класичних м'ясних котлет.

Оригінальним рецептом апетитних капустяників з фаршем по-домашньому ділиться видання "Важно знать". Подавати капустяні котлети можна разом з улюбленим гарніром. До цієї страви відмінно підійде свіжий салат з сезонних овочів.

Капустяники з фаршем, скріншот: YouTube
Капустяники з фаршем, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 500 г молодої або звичайної капусти
  • 600 г фаршу
  • 1 яйце
  • 2 цибулини
  • 1 ч. л. солі
  • 2–4 ст. л. пшеничного борошна
  • чорний мелений перець за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Капусту і цибулю помити і порізати невеликими шматками. Далі перемолоти їх за допомогою м'ясорубки або блендера. Капустяний фарш змішайте з м'ясним. Додай яйце, сіль і чорний перець, а також улюблені спеції. Ретельно перемішайте масу до однорідного стану та сформуйте котлети з отриманого фаршу. Обкачайте котлети в борошні.

Добре розігрійте сковорідку з соняшниковою олією та обсмажте котлети на маленькому вогні під кришкою. Достатньо буде 5 хвилин з кожного боку. Щоб котлети точно були готовими можна додатково помістити їх у форму для випікання, накрити фольгою і відправити в духовку. Попередньо налийте у форму 2 ст. л. води. Тримайте їх у духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах.

Капустяники з фаршем, скріншот: YouTube
Капустяники з фаршем, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, старий бабусин рецепт — приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму. Універсальний помічник у приготуванні найрізноманітніших страв

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння