Яловичина, приготована за цим
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 800 г яловичини
- 2 болгарських перці
- 1 середня цибулина
- 250 мл бульйону або води
- 2 чайні ложки натертого часнику
- 1 жменю нарізаної петрушки
- 2 чайної ложки солі
- 1 чайна ложка чорного перцю
- 1 чайна ложка гострого соусу Шрірача
- 125 мл води
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
Приготування:
Яловиче м'ясо нарізати тонко та обсмажити до золотистої скоринки, викласти на тарілку. На сковорідку покласти нарізаний болгарський перець. Посипати сіллю, перцем і додати часник. Повернути м'ясо назад у сковорідку.
Путінський бойовий флот підступно наблизився до берегів України
Після тривалої хвороби помер культовий режисер: був творцем знакових фільмів
"Океан Ельзи" зі Святославом Вакарчуком викликав ностальгію несподіваною згадкою: "Хто ж знав..."
Оля Полякова похизувалася своїм будинком на березі озера: "Десь у Франції"
Ƃульон змішати c соусом Шрірача та долити у сковороду. Посолити. Крохмаль розвести у воді. Долити 1 черпак бульйону в якому тушкується м'ясо. Довести до кипіння і варити 2 хвилини. Долити соус до м'яса. Посипати дрібно нарізаною петрушкою, перемішати і подавати.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,