Гарячий шашлик зі свинини — це таке блюдо, від якого важко відмовитися. Однак є проблема, він не завжди виходить соковитим. Фішка в тому, що правильний маринад відіграє дуже важливу роль.

Спеціально для наших читачів ми знайшли рецепт маринаду, для соковитого шашлику "Сік". Маринад простий, але будь-яке м'ясо у ньому стає соковитим і ароматним. Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації одного кухаря в соціальній мережі Instagram.

Шашлик, скріншот: YouTube
Шашлик, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

Свинина – 2 кг (можна будь-яке м'ясо, рибу або овочі); Соєвий соус – 70 г; Майонез – 70 г; Лимон – ½ частину; Перець – 1 ч. л.; Лав.лист – 3-4 шт.; Сіль – за смаком; Аджика – 2 ст. л.; Хв.вода – 100 р.; Сік від консервованих ананасів – 70 р.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шашлик, скріншот: YouTube
Шашлик, скріншот: YouTube

Спосіб приготування:

Промити і нарізати невеликими шматочками м'ясо, кладемо в каструлю. Додаємо майонез, соєвий соус, сік половини лимона, перчик, лав.лист, сіль, аджику, мінеральну воду і сік від консервованих ананасів. Все перемішуємо і залишаємо на пару годинок "відпочити".

Шашлик, скріншот: YouTube
Шашлик, скріншот: YouTube

Чим більше маринується м'яско, тим воно виходить ароматніше і соковитіше. Тепер можна смажити шашлик на вугіллі, подавати із зеленню і овочами. Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пікантні баклажани з медом на зиму — оригінальний рецепт всього у декілька кроків.

Як повідомляв Знай.uа хрусткі огірочки мариновані без оцту на зиму рецепт ароматної закуски з остринкой.

Знай.uа писав, мариновані помідори "в снігу" - простий рецепт неймовірної смакоти на зиму.