Як відомо, борщ вважається одним з улюблених страв в українській кухні. Його люблять навіть іноземці. Більш того, жінка, яка варить ситний борщ, є завидною дружиною. Однак, багато хто з пані допускають помилки у правильному приготуванні цієї популярної страви. Шеф-кухар Антон Самойлов вирішив поділиться в інтерв'ю виданню "Дніпропетровська панорама" кількома своїми секретами.

Борщ, pxhere

Так, кулінар розповів, як правильно варити борщ і яку помилку при приготуванні допускають практично всі жінки. Самойлов впевнений, що багато умілець роблять однакову помилку, коли готують борщ. Вони додають у страву просмажування. У цьому випадку страва стає дуже жирною та набуває смак масла, що, в свою чергу, все псує.

За словами шеф-кухаря, якщо борщ зіпсувати просмажуванням, то ані соуси, ані приправи його вже не врятують. В такому випадку він рекомендує ретельно підходити до процесу приготування.

"Борщ — насправді витвір мистецтва в кухні. Крім того, він дуже корисний і ситний", — сказав Антон.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Борщ, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати яловичину з болгарським перцем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт маринаду до шашлику.

Також "Знай.ua" писав, що ведуча "Ревізора" Панкова поділилася оригінальним рецептом фондану.