Печиво з мигдалем та журавлиною - сказати, що воно смачне, це значить нічого не сказати. А й воно не дивно чому, бо воно дуже ніжне, підходить до чаю або кави і розлітається зі столу в два рахунки. Рецептів такого десерту дуже багато, а відтак, рекомендуємо вам найкращий.

Інгредієнти

  • 2 столові ложки меленого лляного насіння;
  • 6 столових ложок води;
  • ½ склянки кокосового масла (120 м), розтопленого;
  • ½ склянки цукру (100 м);
  • ¼ склянки коричневого цукру (55 г);
  • 1 чайна ложка мигдалевого екстракту;
  • 1 ½ склянки універсального борошна (190 м);
  • ½ чайної ложки розпушувача;
  • ½ чайної ложки харчової соди;
  • ½ склянки вівсяних пластівців;
  • ¾ склянки сушеної журавлини або свіжої журавлину для більшої терпкості;
  • ½ склянки мигдальних пелюсток.

Приготоване печиво

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 180 ° C. Вистелити пергаментним папером.
2. Змішайте насіння льону і воду в невеликій мисці. Дайте настоятися близько 10 хвилин.
3. У великій мисці збийте кокосове масло, цукор, коричневий цукор, насіння льону з водою і мигдальний екстракт до однорідного стану.
4. Просіяти борошно, розпушувач і соду і перемішайте лопаткою до отримання однорідної маси.
5. Додайте вівсяні пластівці, журавлину і мигдальні пелюстки.
6. Викладіть печиво на підготовлений лист.
7. Випікайте протягом 20-22 хвилин, поки краю не стануть злегка золотавими.

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати легкий вінегрет з оселедцем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт яловичини з болгарським перцем.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати ананасовий сорбет.