Літо – прекрасна пора, коли є величезна кількість свіжих овочів, з яких можна творити прості і смачні шедеври. При цьому не потрібно купувати нічого особливого, більшість овочів коштують копійки в будь-якому супермаркеті. Пропонуємо вам рецепт легкого, літнього салату, який порадує всю вашу сім'ю. Ідеально підійде в якості гарніру. Для приготування вам знадобляться.
Огірок – 2 шт.;
Редиска – 4 шт.;
Помідор – 2 шт.;
Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
Зелень: цибуля, кріп, петрушка;
Оливкова олія;
Сіль за смаком;
Перець за смаком.

Салат з молодої капусти, скріншот: YouTube
Салат з молодої капусти, скріншот: YouTube


Огірки ретельно промиваємо та нарізаємо напівкружечками. Редиску ріжемо кружальцями. Помідори необхідно порізати шматочками, а цибулю – кільцями. Зелень необхідно дрібно нарізати. Далі змішуємо все в одній ємності, заправляємо оливковою олією, солимо і перчимо. На цьому все. Приготування цього елементарного салатику займе не більше 10 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати яловичину з болгарським перцем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували рецепт маринаду до шашлику.

Також "Знай.ua" писав, що ведуча "Ревізора" Панкова поділилася оригінальним рецептом фондана.